Szerzői jogok

torta.hu webszájton található tartalom a Makkábi Kft, mint tulajdonos szellemi tulajdona.

A Makkábi Kft. fenntart minden, a torta.hu webszájt bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

torta.hu oldalon található minden tartalom, szöveg, grafika, kép, audió és videó, adatszerkezet, eljárás, a torta.huwebszájt, mint program teljes egészében vagy részleteiben, aloldalaiban és felépítésben, szerkezetében és elrendezésében szerzői jogi védelem alatt áll és semmilyen formában nem használható fel a tulajdonosok előzetes és kifejezett írásos engedélye, hozzájárulása nélkül.

torta.hu  teljes egészében, a reklámokkal együtt szerzői jogvédelem alatt áll, abból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a Makkábi Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül a torta.hu tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Makkábi Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

torta.hu domainnév, valamint a 'Torta.hu' név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Makkábi Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.