Kóstolja meg magyarország talán legfinomabb Flódniját!

Magyarország legismertebb magyar-zsidó süteményét, Raj Ráchel Flódniját a családi hagyományok és régi családi recept alapján készítjük. Flódnink elkészítéshez kizárólag magyar, természetes alapanyagokat használunk. Tölteléke  a mák, alma, dió és szilvalekvár rétegek.

2018-ban Raj Ráchel Flódniját a ’100 MOST JEWISH FOODS’ közé választották  New Yorkban.(Tablet Magazine)

FLÓDNI Szelet vagy flódni TORTA?

Kérésre nem csak szelet, hanem szögletes torta formájúra vagy kerekre is vágjuk. Rendezvényét is különlegessé teheti, ha vendégeit Flódnival kínálja. Raj Ráchel flódniját megkóstolhatja naponta a cukrászdáinkban is!

Dobozos Flódni torta

Újdonságunk a dobozos, hozzáadott tartósítószerek nélkül és természetes alapanyagokból készülő flódni melyet elküldhet kedves meglepetésként szeretteinek, üzletfeleinek a világ minden tájára.

Miénk a flódni világrekordja!

Elkészítettük a világ legnagyobb flódniját a 20. Sziget Fesztiválon, a Hungarikum Faluban 2012 augusztus 8-án. A rekordkísérletet Till Attila műsorvezető és Koltai Lajos világhírű operatőr hitelesítette.

Az 1600 darabból álló flódnirekord darabjait (6 cm magasak), ha egymásra tennénk akkor a torony 96 méter magas lenne, mint a Magyar Parlament. Az új világrekordot a helyszínen üdvözölte Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál igazgatója is.