rendelés

Raj Ráchel Flódnija

Specialitásunk a Flódni, amely egy hagyományos Kelet-európai zsidó sütemény. Hagyományos családi recept szerint készítjük, bőségesen tartalmaz mákot, almát, diót és házi szilvalekvárt.

Kóstolja meg Budapest talán legfinomabb Flódniját!

Specialitásunk a Raj Ráchel Flódnija, amely a leghíresebb hagyományos Kelet-európai zsidó sütemény. Kóstolja meg Budapest talán legfinomabb Flódniját! Hagyományos családi recept szerint készítjük, bőségesen tartalmaz mákot, almát, diót és házi szilvalekvárt. A Ráchel asztala című tv műsorban, a TV Paprikán sütötte Raj Ráchel tortatervezőnk, a híres Flódniját. Rendelje meg Raj Ráchel Flódniját ünnepekre vagy születésnapra! Flódni torta Kérésre nem csak szelet, hanem szögletes torta formájúra vagy kerekre is vágjuk. A részletekért hívjon minket: 06 20 492 7062 Rendezvényét is különlegessé teheti, ha vendégeit Flódnival kínálja. Raj Ráchel flódniját megkóstolhatja naponta a cukrászdáinkban is!  

A Világ Legnagyobb Flódnija

Elkészítettük a világ legnagyobb flódniját a 20. Sziget Fesztiválon, a Hungarikum Faluban 2012 augusztus 8-án. Hitelesítette Till Attila műsorvezető és Koltai Lajos világhírű operatőr. Az 1600 darabból álló flódnirekord darabjait (6 cm magasak), ha egymásra tennénk akkor a torony 96 méter magas lenne, mint a Magyar Parlament. Az új világrekordot a helyszínen üdvözölte Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál igazgatója is.