Szállítási és fizetési feltételek

Házhozszállítás

  • Budapest belváros (világoskék vonalon belül) 900.- Ft
  • A Belváros külső része (piros vonalig) 1100.- Ft
  • Külváros belső része (kék vonalig) 1400.- Ft
  • Külváros külső része (lila vonalig) 1700.- Ft

RENDEZVÉNYEK

Szendvicseink céges és magánrendezvények vendégei számára is frissen és gyorsan kínálhatóak. A nagyobb mennyiségű rendelés problémamentes teljesítése érdekében kérjük, hogy legkésőbb a kért kiszállítás napját megelőző nap délutánig juttassa el megrendelését hozzánk! Természetesen az esetleges hirtelen felmerülő igényeket is megpróbáljuk lehetőségeinkhez mérten kezelni. Rendeléseit legegyszerűbben online adhatja le itt a www.torta.hu/party-szendvics-rendeles .

Az alábbi oldalon igyekeztünk összefoglalni főbb tapasztalatainkat, melyek hasznosak lehetnek az ön számára, amennyiben nagyobb mennyiségben kíván rendelni tőlünk. Amennyiben ön céges rendezvénye, születésnapi partyja, esküvője, vagy bármely más rendezvénye vendégeinek részbeni vagy teljes ellátását a Torta.hu party szendvicseivel kívánja biztosítani, kérjük olvassa el tanácsainkat!

Szendvics dobozok

Az egyszerűbb rendelés érdekében állítottuk össze ún. szendvicsdobozainkat, melyek egyenként 20 darab (a csípős 10 darab) szendvicset tartalmaznak. Ezáltal nem kell hosszasan bajlódni az egyes szendvicsek külön-külön kiválasztásával, hanem elég dobozokban gondolkodni. A dobozokat ízvilág alapján állítottuk össze, így többek között választhat klasszikus, tengeri, magyaros és sajtos közül. Természetesen a dobozok mellett egyenként is választhat további szendvicseket, illetve egyéb termékeink közül.

Szervírozás

Szendvicseink egyszerűen tálalhatóak, hiszen a dobozokból kivéve azonnal szervírozni lehet őket. Állófogadások esetén fogyasztásuk kényelmes és egyszerű, ezért ilyen eseményekre különösen ajánlott. Ugyancsak figyelmébe ajánljuk falatszendvicseinket, melyek akár “első fogásként”, még a szendvicsek tálalása előtt is felszolgálhatóak a welcome drink mellé.

Eltarthatóság

A szendvicsek hűtés nélkül a kiszállítást követő mintegy három órán át fogyaszthatóak, hűtőszekrényben tartva pedig 24 óráig őrzik meg minőségüket. A kiszállítás kért idejét ezért lehetőség szerint érdemes a rendezvény kezdete (illetve a felszolgálás) előtti órára ütemezni.

Ajánlott mennyiség

A vendégek étvágya természetesen nagyban függ a rendezvény jellegétől, illetve hogy annak melyik szakaszában kerülnek a szendvicsek felszolgálásra, de általánosságban elmondhatjuk, hogy fejenként nagyjából 4-5 (gyermekek esetén 2-3) szendviccsel lehet számolni. Egy százfős rendezvény esetén tehát mintegy 500 szendvicset érdemes rendelni. Nagyobb számú vendégek esetén minél inkább érdemes választania a speciálisabb szendvicsek közül is (csípős, tengeri szendvicsek), a klasszikus ízvilágot azonban ekkor is érdemes némi előnyben részesíteni.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van, tanácsunkat, segítségünket kéri a rendeléssel vagy a rendezvény vendégeinek vélhető igényeivel kapcsolatban (hány darab, milyen jellegű szendvicseket rendeljen), hívjon minket bizalommal, és mi tudásunk és tapasztalatunk alapján igyekszünk a segítségére lenni abban, hogy ön minél jobb házigazdája lehessen vendégeinek!

fizetési módok

1. Bankkártyával megrendeléskor a torta.hu oldalon (a bank oldaláról indított, azonnali és biztonságos tranzakció).

2. Banki átutalással.

3. Külföldről rendelésnél is fizethet bankkártyával (Online fizetés), vagy PayPal -lal is. Az összeget  a torta@torta.hu email címre küldje (Makkábi Kft) miután belépett a paypal fiókjába.

 

További információk Pay Pal-al történő fizetés esetén.

 

A jelenlegi helyzetben kizárólag készpénzmentes fizetés lehetséges: Online bankkártyás fizetés és banki átutalás (előre utalás) illetve paypal.

Banki Adatok

Makkábi Kft.

  • Bankszámlaszám: 11705008-20440673
  • OTP Swift Code: OTPVHUHB / BIC
  • IBAN: HU 70 11705008 20440673 00000000