Fontos! A tortáinkat természetes alapnyagokból készítjük, könnyű, főzött krémekből és kizárólag igazi mandulából készült marcipánból!
A rendelés menete:

1. Válassza ki a kért tortát a tortafajták közül.

2. Válassza ki a torta méretét, formáját az adatlapon.

3. Válassza ki a torta díszítését.

4. Töltse ki az adatait. (Ha még nem regisztrált.)

5. Jelölje meg a torta átvételének helyszínét és el is küldheti a megrendelést. Legkorábban másnap kiszállítjuk a kész tortát, vagy átveheti a Cukrászdáinkban.

A házhozszállítás áraihoz és a térképhez kattintson ide.

A rendelésről visszaigazoló emailt kap automatikusan.

A Gmail a Promóciók mappába vagy a Spam mappába teszi a visszaigazoló emailt, igen gyakran!
Kérjük ellenőrizze a megrendelés adatait is  (pl. saját email címét is) vagy hívjon telefonon.
Ha aznapra rendel tortát, minden esetben telefonáljon
(Tel: 06-20-492-7062, 06-1-787-6088) !!!

Hétvégére rendelést előzetesen tudunk felvenni. Hétvégén már nem, akkor leghamarabb hétfőre.

Ha mégis pl vasárnap szeretne vasárnapra rendelni, tortaszeletekből tudunk összeállítani tortát a Noé Cukrászdában, vagy  Tortaszalonban – XIII. Hollán E. u.).

Torta méretek és  árak:

Zsúrtorta 6500 Ft (10 szeletes 15cm), 16 szeletes 10400 Ft (klasszikus torta méret 20cm), 20 szeletes 13000 Ft(25cm), 24 szeletes 15600 Ft 28cm), 32 szeletes 20800 Ft (32cm).


Nagyobb méretű torta megrendelése esetén, kérjük hívjon telefonon.

 

Karácsonyi ajánlat

Az Ünnep elmaradhatatlan része az ünnepi sütemény. Ebben az évben még gazdagabb és színesebb ajánlattal készültünk. A klasszikus békebeli bejglin kívül a sűrű csokoládés Sacher torta, a karácsonyi díszítésű klasszikus csokoládétorta, illetve az illatos vaníliás mézes krémes is megtalálható kínálatunkban. Apró sütemény válogatásunkat frissítettük,a legfinomabb karácsonyi kedvencekből állítottuk össze: zserbó, moszkauer, shortbread (a híres angol vajas keksz), hókifli, a békebeli isler (dióval) és a mosolygós mini linzer alkotja. Ezúttal Raj Ráchel Flódniját ”tepsiként” rendelhetik különböző méretben, akár ajándékként díszcsomagolással. Ezen kívül sós aprósütemény válogatásunk is megtalálható. Bizonyos termékeink cukor-, glutén-, laktózmentes változatban is megrendelhetők. Kellemes vásárlást és csodálatos Ünnepeket kívánunk!