rendelés

Formatorta

Formatorta Galéria >> A tortáinkat természetes alapanyagokból készítjük, könnyű, főzött krémekből és kizárólag igazi, mandulából készült marcipánból. Tortáink könnyűek és nem túl édesek. → Választhat az eddig elkészített formatortáinkból, amelyet átalakíthatunk az Ön elképzelése szerint. Ha nincs még pontos elképzelése, tekintse meg galériánkat, gyűjtsön ötleteket! Az ott található tortákon kívül számtalan izgalmas formájú tortát készítettünk, további képeket a  Facebook.com/torta.hu oldalon is találhat.
→ Lehetőség van arra is, hogy Raj Ráchel tortatervezőnk tervezzen az Ön számára. Email-ben vagy személyes találkozón kialakítjuk a torta designt. Kérjük a személyes találkozóra egyeztessen időpontot telefonon. (06 20 951 3281)

A formatorta tervezés folyamata:

A megbeszélés során segítünk meghatározni, kitalálni az Ön által elmondottakból, hogy milyen torta design lenne a legmegfelelőbb az adott személynek, vagy alkalomra.  A bonyolultságtól függően készítünk egy vázlatot, tervet amely alapján közösen meghatározzunk, hogy az ötletből hogyan valósítható meg a torta design. Megbeszéljük az ízeket, kialakítjuk a színeket és a feliratokat, kiegészítőket és a torta árát.

A formatorták árai:

16 szeletes 13500 Ft-tól, 24 szeletes 18500 Ft-tól, 32 szeletes 28500 Ft-tól. A torta árát a formája, a mérete és a bonyolultsága határozza meg. A pontos árral kapcsolatban 24 órán belül visszajelzünk. (A megrendelőlapon jelzett ár csak tájékoztató jellegű, mivel a formatorták és a megvalósítás módja is sokféle lehet).

A megrendelés határideje 2 - 5 munkanap.

Az online rendelés menete:

1. Kattintson a Formatorta rendelése linkre és  töltse ki a megrendelő lapot. Az adatlapon leírhatja milyen formájú tortát szeretne. 24 órán belül visszajelzünk a pontos árral és a megvalósíthatósággal kapcsolatban, de Ön is hívhat minket előbb telefonon. (06 20 951 3281)

2. Egyedi torta ötletéről feltölthet képeket is a megrendelőlapra. Ha segítségre van szüksége, keresse kollégáinkat telefonon!

3. A megrendelésről azonnali visszaigazolást kap emailben automatikusan. Ha nem kap emailt, kérjük ellenőrizze a megrendelése adatait (pl a saját email címét) vagy hívjon minket telefonon.

4. Az egyedi torta pontos árával kapcsolatban 24  órán belül (munkanapon) visszajelzünk Önnek, de hívhat minket előbb telefonon is.

5. A formatorták mindig előre fizetendők, az átvételi nap előtt minimum 2 nappal (az összeg beérkezési időpontja  legkésőbb). Csak ebben az esetben tudjuk vállalni a formatorta elkészítését.

Galéria megnyitása