Cukormentes torták

Készítünk alacsony cukortartalmú, csökkentett szénhidrát tartalmú és cukormentes tortákat, valamint süteményeket is. Ezeket a tortáinkat cukorbetegek is fogyaszthatják, a szénhidrát tartalmat és az édesítő fajtáját is feltüntetjük. Alakjukat féltőknek is ajánlott, mivel kizárólag fruktózt és eritritet használunk, amelyek természetes alapanyagok, teljesen mellékhatás-mentesek, ízük nem különbözik a cukorétól.

Kérjük, ha Ön cukorbeteg, mindig győződjön meg róla, mennyi az Ön számára fogyasztható napi szénhidrát és cukor mennyiség!

EU szabvány VÁLTOZÁS:

Termékeink korábbi megnevezése: “DIABETIKUS TORTA, DIABETIKUS TORTA RENDELÉS”. Az Európai Parlament és a Tanács 1924/2006/EK (2006. december 20. / 2016. július 20.-tól hatályos) “az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról” rendelete szerint a diabetikus kategória nem alkalmazható mivel félrevezető lehet, hisz’ a folyamatos, szigorú kontrollt igénylő étrendet követők úgy értelmezhetik, hogy korlátlanul fogyaszthatják az diabetikusként jelölt termékeket. Ezért termékeink a továbbiakban az alábbi megjelöléssel szerepelnek: “alacsony cukortartalmú”, “cukormentes”, “hozzáadott cukrot nem tartalmaz” valamint “csökkentett szénhidrát tartalmú”.

A tortáknál a díszítés eltérhet a képen feltüntetetthez képest!

Nagyobb méretű torta megrendelése esetén, kérjük hívjon telefonon.