Fontos! A tortáinkat természetes alapnyagokból készítjük, könnyű, főzött krémekből és kizárólag igazi mandulából készült marcipánból!
A rendelés menete:

1. Válassza ki a kért tortát a tortafajták közül.

2. Válassza ki a torta méretét, formáját az adatlapon.

3. Válassza ki a torta díszítését.

4. Töltse ki az adatait. (Ha még nem regisztrált.)

5. Jelölje meg a torta átvételének helyszínét és el is küldheti a megrendelést. Legkorábban másnap kiszállítjuk a kész tortát, vagy átveheti a Cukrászdáinkban.

A házhozszállítás áraihoz és a térképhez kattintson ide.

A rendelésről visszaigazoló emailt kap automatikusan.

A Gmail a Promóciók mappába vagy a Spam mappába teszi a visszaigazoló emailt, igen gyakran!
Kérjük ellenőrizze a megrendelés adatait is  (pl. saját email címét is) vagy hívjon telefonon.
Ha aznapra rendel tortát, minden esetben telefonáljon
(Tel: 06-20-492-7062, 06-1-787-6088) !!!

Hétvégére rendelést előzetesen tudunk felvenni. Hétvégén már nem, akkor leghamarabb hétfőre.

Ha mégis pl vasárnap szeretne vasárnapra rendelni, tortaszeletekből tudunk összeállítani tortát a Noé Cukrászdában, vagy  Tortaszalonban – XIII. Hollán E. u.).

Torta méretek és  árak:

Zsúrtorta 6500 Ft (10 szeletes 15cm), 16 szeletes 10400 Ft (klasszikus torta méret 20cm), 20 szeletes 13000 Ft(25cm), 24 szeletes 15600 Ft 28cm), 32 szeletes 20800 Ft (32cm).


Nagyobb méretű torta megrendelése esetén, kérjük hívjon telefonon.

 

Cukorbetegeknek

Készítünk alacsony cukortartalmú, csökkentett szénhidrát tartalmú és cukormentes tortákat, valamint süteményeket is. Ezeket a tortáinkat cukorbetegek is fogyaszthatják, a szénhidrát tartalmat és az édesítő fajtáját is feltüntetjük. Alakjukat féltőknek is ajánlott, mivel kizárólag fruktózt és eritritet használunk, amelyek természetes alapanyagok, teljesen mellékhatás-mentesek, ízük nem különbözik a cukorétól.

Kérjük, ha Ön cukorbeteg, mindig győződjön meg róla, mennyi az Ön számára fogyasztható napi szénhidrát és cukor mennyiség!

EU szabvány VÁLTOZÁS:

Termékeink korábbi megnevezése: “DIABETIKUS TORTA, DIABETIKUS TORTA RENDELÉS”. Az Európai Parlament és a Tanács 1924/2006/EK (2006. december 20. / 2016. július 20.-tól hatályos) “az élelmiszerekkel kapcsolatos, tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról” rendelete szerint a diabetikus kategória nem alkalmazható mivel félrevezető lehet, hisz’ a folyamatos, szigorú kontrollt igénylő étrendet követők úgy értelmezhetik, hogy korlátlanul fogyaszthatják az diabetikusként jelölt termékeket. Ezért termékeink a továbbiakban az alábbi megjelöléssel szerepelnek: “alacsony cukortartalmú”, “cukormentes”, “hozzáadott cukrot nem tartalmaz” valamint “csökkentett szénhidrát tartalmú”.

A tortáknál a díszítés eltérhet a képen feltüntetetthez képest!

Nagyobb méretű torta megrendelése esetén, kérjük hívjon telefonon.