ÁSZF

 

Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a TORTA.HU (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: WWW.TORTA.HU A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai: Cégnév: Makkábi Kft. Székhely címe: 1077 Budapest, Wesselényi u. 13. Cégjegyzékszám: 01-09-060973 Nyilvántartást vezető cégbíróság: Fővárosi Cégbíróság Adószám: 10225424-2-42 Bankszámlaszám: 11705008-20440673 Ügyfélszolgálat/Áruház adatai: Cím: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 31. Telefon: +36 – 1 787-6088 (normál díjszabású) E-mail: torta@torta.hu Nyitva tartása: Hétfőtől – péntekig 10-18 óráig. Az általános szerződési feltételek elfogadása
 1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
 2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.
A megrendelés lépései:
 1. A regisztráció menete
 2. A kosár használata
 3. A megrendelés összeállítása
 4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
 5. A megrendelés elküldése
 6. A megrendelés visszaigazolása
Az adásvételi szerződés létrejötte:
 1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
 2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
 3. A szerződés magyar vagy angol nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.
A termék lényeges tulajdonságai A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain vagy az üzleteinkben. Árak A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek tartalmazzák a termékek árát és kiválasztás esetén a házhoz szállítás költségeit, Kiszállítás, személyes átvétel
 1. A szállítási határidők a termékek bemutató oldalain olvashatók.
 2. A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
 3. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.
Lehetséges fizetési módok
 1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)
 2. A WEBÁRUHÁZ Online felületén bankkártyával
 3. Bankkártyával az cukrászdáinkban
 4. Banki átutalás (előre utalás)
Elállási jog A fogyasztót nem illeti meg elállási és felmondási jog a romlandó vagy a minőségét rövid ideig megőrző termék esetében. 45/2014. (II. 26.) Korm 29.§. (1). bek. d. pontja Kivétel, ha a Megrendelésben megjelölt átvételi időpont előtt minimum 4 nappal, kizárólag írásban (a torta@torta.hu email címen) jelzi a rendelés lemondását.   Mellékletek:
 1. Adavédelmi nyilatkozat